Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Supertræf 2000

Lidt trætte (vi skulle jo tidligt op ?!?) drog 10 "HiFi-nørder" fra Viborg og omegn til Odense, for at deltage i Odense HiFi-klub's årlige SUPERTRÆF. Vel ankommet (kl. 10), gik vi i gang med at hjælpe værterne med at stille anlæg og borde op.............. De fleste fra Odense ankom dog noget senere end os fra Viborg - godt nok er der langt til Fyn, men vi vidste da ikke at det var i en anden tidszone?!? 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/odense.2000.6.jpg

Arrangementet blev afholdt
i nogle dejlige rammer.
Spejderlokaler!

Imens anlæggene varmede op, bød Odense HiFiklub på morgenmad og diverse læskedrikke (kaffe & gammel dansk?). Helt tanket op, gik vi nu i gang med at høre musik - værterne havde lånt en masse spændende udstyr i den lokale HiFi-butik (KT-Radio)........ nogle havde endvidere medbragt noget af deres private udstyr!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/odense.2000.3.jpg

Der blev snakket lystigt,
til trods for sproglige barrierer?!?

Der blev benyttet udstyr fra bl.a. B.A.T (Balanced Audio Technology), Luxman, Thule, Sirius, Rega, Crown, Peak Consult og Sonus Faber. Da vi efter adskillige forsøg med opstillingen, havde fået det til at spille hæderligt, blev det tid til at demonstrere specielle afkoblingsfødder (Solid Tech). Det overraskede da også mange, at der rent faktisk var en forskel?!?

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/odense.2000.5.jpg

Den første opstilling :
Højttalere fra Peak Consult yderst.
Højttalere fra Sonus Faber inderst.

Med hensyn til korrekt opstilling af et HiFi-system, kan vi kun sige, at det er utroligt hvor mange forskellige meninger der er om det emne............ Hver i sær har vi vores helt egen opfattelse af hvad der rigtigt og forkert ?!? - når alt kommer til alt, kan alle løsninger jo være lige rigtige, når bare det passer til "ejerens" (ham der skal leve med det) ønsker om god lyd!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/odense.2000.4.jpg

Thule forstærker.
Luxman CD.
Sirius forstærkersæt.

Manden bag Peak Consult var indbudt, og han fortalte lidt om hans produkter og hans baggrund for at begive sig ud højttalerbygningens svære kunst. Der blev også lydfilosofi, og i det hele taget kom vi omkring mange aspekter omkring det konkrete emne. 4 maj kommer han til Viborg for at demonstrere hans grej - vi glæder os allerede!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/odense.2000.2.jpg

Det er ikke alle, der kommer
lige let over morgenmaden?!?

Det hele blev afsluttet med en gang middagsmad (kl. 16 ?), og vi var på daværende tidspunkt også ved at være ret sultne.......... God lyd giver en sund appetit!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/odense.2000.1.jpg

Der snakkes lystigt på tværs
af etnisk oprindelse?!?

Vi takker for en dejlig dag, og håber at i vil komme til Viborg, når vi afholder et lignende arrangement (i efteråret).