Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Supertræf 2002

Endelig var det igen blevet tid til årets højdepunkt ”SUPERTRÆF” !…………. I år var det så Odense HiFiklub der inviterede, og denne gang var det en lille skole i nærheden af Odense der lagde lokaliteter til. Udmærket valg, da der ofte her er gjort lidt ud akustikken (eleverne skulle jo gerne kunne høre hvad læreren siger ????)

http://www.viborghifi.dk/../viborgmusik/supertrf.2002.1.JPG

Denne gang et rimeligt brugbart
lokale ?!?´´´´

Der var inviteret klubber fra Ålborg, Varde/Esbjerg, og Viborg.  Nå, men der blev lagt ud med lidt morgenmad !……… Det var dejligt, efter den lange køretur fra Viborg !…….. Efter morgenmaden, var det så blevet tid til at lytte lidt på den store stabel grej der stod henne i hjørnet af lokalet. Højttalerne (Peak Consult – Incognito)der blev brugt fast igennem hele dagen var venligst udlånt af Per (Peak Consult). Øvrige grej var både eget og lånt grej – dyrt og billigt !…………

http://www.viborghifi.dk/../viborgmusik/supertrf.2002.2.jpg

Som det fremgår af billedet; er
det lidt en blandet landhandel !

Det første vi skulle lytte til var en SACD (den store !) fra Sony, forstærker fra Rotel og forforstærker fra BAT. Dette system spillede næsten overbevisende, men der skulle naturligvis høres på en masse den dag, så det var ikke særligt længe hver kombination fik lov at spille. Efterhånden som dagen den gik, var der klart nogle ”kasser” der gang på gang demonstrerede deres værd. Forforstærkeren fra BAT var helt klart i klasse for sig !…….. den spillede fremragende i alle mulige kombinationer; så den var ikke nem at slippe udenom.

http://www.viborghifi.dk/../viborgmusik/supertrf.2002.3.jpg

Det var også åbenlyst at Rotel også har lavet en ret god DVD (den største) og effektforstærker (2x200 W). Jeg har haft begge apparater hjemme til prøve i mit eget anlæg, så jeg kender dem ret godt. Set i lyset af dette, vil jeg nok især fremhæve DVD’en, da jeg syntes at denne gør det ekstraordinært godt. DVD’en er her omtalt som ren cd-afspiller, og kan som dette konkurrere med langt dyrere maskiner (jeg skønner at mange maskiner op mod 60.000 kr. må se sig slet på ren og skær lydkvalitet ?!?). Personligt syntes jeg at Sony’s største SACD skuffede meget, ellers var der heldigvis for den overvejende dels vedkommende stadig lidt sammenhæng mellem Pris og kvalitet.

http://www.viborghifi.dk/../viborgmusik/supertrf.2002.4.jpg

Der beundres lidt - de fleste apparater
var da også af rigtig god kvalitet !   

Senere på dagen var det blevet tid til lidt mad – denne bestod af en sammenkogt ret (efter kokkens fantasi ?) ……….. Der var mad nok til alle, så det var jo bare dæjligt !…………….. Efter dette, var der kun tid til et kort lyt inden turen igen gik mod Viborg  

Vi takker for en altid dejlig og spændende dag !