Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Suptertræf 2003

Dagen hvor det længe ventede "Supertræf 2003" løb af stablen, var endelig kommet. Arrangementet blev afholdt d. 16 marts kl. 10.00 til kl. ca.18.00. Vi havde i år fundet nogle passende lokaler i den nordlige ende af Viborg, hvor der skulle blive rig mulighed for at få en både spændende og lærerig oplevelse. Indbudte i år var: Odense HiFiklub, Ålborg HiFiklub, A Purist Klub, Århus HiFiklub, Peak Consult, Audio Concept, Lydgalleriet, Vitus Audio, HiFiklubben Herning (brillerede iøvrigt med sit totale fravær?!?....), High Fidelity og selvfølgelig os selv (Viborg Musik & HiFiklub).

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.1.jpg

Morgenmaden indtages inden der
kunne lyttes seriøst.

Arrangementet blev indledt med et en overdådig morgenbuffet incl. gammel dansk - der manglede ikke noget!.............. Efter dette gik det egentlige arrangement i gang (lytningen!) - De indbudte udstillere havde fået tildelt et hjørne hver af det 180 m2 store lokale, og havde dermed nogenlunde ens betingelser. Som noget ekstraordinært havde vi sørget for at der var adgang til "ægte jord" i alle stikkontakter!......

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.2.jpg

Anlæg fra Audio Concept
Accuphase & Ruark

Det første der blev lagt øre til, var et meget musikalsk anlæg sammensat af Audio Concept (Accuphase & Ruark) - spilleglæde var så absolut i højsædet her. Dette skal ikke forstås således at der ikke var nogle egentlige "HIFi-kvaliteter" i dette system - det var der så absolut, men det var bare musikken man først tænkte på når man satte sig ned for at lytte her!................ Godt gået!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.3.jpg

Som det fremgår af billedet
var interessen ret stor!

Efter 1 times tid (det havde hver udstiller ca. til sin rådighed i første omgang), blev det så tid til at lytte lidt på Lydgalleriets medbragte anlæg, som bestod af produkter fra ). Der blev indledningsvis fortalt lidt om de forskellige apparater.

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.4.jpg

Flot ser det ud!
Red Rose & Audiomeca

Nu skulle der lyttes lidt på Lydgalleriets anlæg (Karsten fra Activ HiFi var iøvrigt også tilstede), og hvem skulle være bedre til at demonstrere dette end Kurt ?................. han besidder en meget stor viden inden for en bred vifte af musik, og er altid god for at spille noget særdeles inspirende musik. Hvordan spillede det så ?.............. For det første kom der meget mere lyd ud af de små kasser, end man umiddelbart skulle syntes muligt. Dejligt musikalsk, masser af detaljer, og en særdeles velopløst diskant (bånd!). Joh det var skam HiFi i den helt hårde ende (lydmæssigt!). På grund af den ret beskedne størrelse, var højttalerne selvfølgelig ikke i stand til at flytte noget luft nede i de allerlaveste oktaver i så stort et rum (180 m2) - virkeligt en meget god oplevelse!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.5.jpg

Deltagelsen ved Lydgalleriet demonstration
var virkeligt stor!......

Sidste udefra kommende anlæg, var sammensat af produkter fra hhv. Peak Consult og Vitus Audio (Oracle & forstærkere fra Vitus). Et meget meget imponerende anlæg - effektforstærker på størrelse med en lille europalle og højttalere der virkeligt kræver sin mand når de skal lyftes ind i stuen (115 kg. stk. ?) - Ja, jeg var nærmest ved at gå helt kold, da jeg hjalp til med at slæbe disse ret solide højttalere ind denne dag!............

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.6.jpg

SMUKT!

Dagens sidste anlæg var sammensat af alt muligt fra egen og andre klubber - der kan bl.a nævnes Højttalere fra SEK og nogle selvbyg oppe fra Ålborg (hvori der sad en ret velspillende bånddiskant. Forstærkerne var fra Rega, Spinx og La Audi. Signalkilderne var 2 forskellige cd-maskiner fra Sony.

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.7.jpg

Her er det så!

Taget i betragtning af at tingene bare lige blev sat uvilkårligt sammen, uden først lige at have "leget" lidt mad tingene så gik det endog meget godt rigtigt godt i de fleste forsøg!................ Sjovt og lærerigt!................

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/supertrf.2003.8.jpg

De specielle hjemmebyg fra Ålborg
Lød iøvrigt rigtigt godt!

Vi takker alle for en rigtigt god dag, og håber på at vi kan gentage succesen næste år!..........................