Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Køb og salg

Om Viborg Musik &HiFi-Klub

 Viborg Musik &HiFi-klub er en klub og et forum hvor vi udveksler erfaringer med HiFi-udstyr og måder at få ”mere vellyd for pengene” på. Og så giver vi ikke mindst hinanden inspiration til nye musikoplevelser.

 Vi har forskellig musiksmag og derfor bliver vi indimellem både udfordret og overrasket - og det er sjældent at et besøg ikke har medført at man har fået en ny CD eller LP på ønskesedlen.

 Klubben har et stabilt medlemstal på en 30 - 40 stykker. Som oftest er vi en 10-15 stykker, når vi mødes.

 Vi afholder klubmøder den sidste torsdag i hver måned – dog undtaget juli og december. Vores sidste møde inden sommerferien er samtidig en sommerfest, hvor vi også griller og hygger os – især når vejret er godt. Klubmøderne afholdes på skift ved medlemmerne – er der nogen der har lavet ændringer i setup’et, som de gerne vil dele med de andre medlemmer, er det ofte en god anledning til at lægge stue til.

Vi afholder også i løbet af året arrangementer, hvor vi enten tager på besøg hos HiFi-producenter eller HiFi-butikker. Heldigvis har vi i Danmark både spændende HiFi-producenter og HiFi-butikker – og vi har besøgt mange af dem. Vi laver også demo-aftener, hvor en producent eller butik kommer hjem privat til en af os og demonstrerer udstyr eller bestemte musik-genrer.

Endelig afholder vi med jævne mellemrum også vores berømte Supertræf, hvor vi inviterer de andre HiFi-klubber i Danmark og også ”almindelige” HiFi-interesserede til en dag i musikkens tegn.

Du kan læse om vores klubaftener, arrangementer og Supertræf under ”Arrangementer”.

Er du interesseret i at høre mere om klubben eller måske deltage i et møde, så du kan se om det er noget for dig, kan du kontakte klubbens formand Per. Vi er en blandet flok – aldersmæssigt spænder vi fra ca. 25 til ca. 70 år. Nogle spiller på rør, andre på transistorer, nogle foretrækker LP’er, andre CD’er eller harddisk-afpilning, nogle har store højttalere – andre små. Nogle kan lide blues – andre rock, folk, jazz eller klassisk musik – og nogle endda det hele bare det er godt indspillet og er af høj kvalitet.

Kontingentet er p.t. 100,- årligt. Kontingent betales enten til klubbens kasserer eller indbetales til konto: 
Reg. nr: 1517    Konto nr: 4573104668
Evt. nye medlemmer skal ikke indbetale kontingent, før det er aftalt med klubbens formand. Vi har ind imellem så mange medlemmer at der er venteliste for nyoptagelser.


Klubbens historie

Viborg Musik & HiFi-Klubs historie rækker tilbage til oktober 1998, hvor først et par stykker og senere en lille håndfuld musik- og HiFi-interesserede mødtes for at dele interessen for musik og udveksle erfaringer med HiFi-udstyr.

Nogle kom til og andre forsvandt, men antallet af interesserede blev større og større.

Da vi nåede en 15-20 medlemmer begyndte vi at overveje om vi skulle formalisere ”klubben” lidt mere – og lave en egentlig forening. Også fordi vi så kunne få adgang til at leje billige lokaler ved kommunen, hvis vi ville lave arrangementer der rakte ud over blot at mødes med hinanden.

I januar 2004 blev vi til en forening med vedtægter, bestyrelse og hvad dertil hører. Det var også her vi besluttede, at vi skulle hedde
Viborg Musik & HiFi-klub. Der var flest medlemmer fra Viborg og omegn den gang – og det var i Viborg klubben havde sit udspring.

Medlemskredsen var dengang og er også i dag noget mere geografisk spredt. Vi har haft eller har medlemmer fra Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Thisted, Fredericia, Viborg og mange andre steder. Så sandheden er nok, at hjemstedet er Viborg af historiske årsager men at medlemmerne dækker et stort geografisk område. Det vi har til fælles er interessen for musik og HiFi.

Formand: Per Nielsen

Webmaster: John Dyrholm Lund