Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

SK Sound 1999

Endelig var det blevet tid til et lille besøg hos Sk-Sound i Vejle, hvor vi i fællesskab havde sammensat et fornuftig udsnit af diverse anlæg. Vi landede nede ved omtalte forhandler ved syvtiden, og gik direkte i gang med at lytte, da der var flertal for at komme i seng før midnat – tiden har det jo med at løbe af sted når man får proppet et sæt kvalitetshøjttalere i ørene!?!

Det første anlæg der skulle lyttes til var fra Audio Analog og højttalerne kom fra Spendor (samlet pris: ca. 25.000 kr.), og det spillede aldeles fremragende når man også skal tage prisen i betragtning – og det skal de flest af os desværre. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.1999.3.jpg

Et sæt Dynaudio Contour 3.3.
Disse var spændt bagved en Densen
integreret forstærker og en Copland cd.
Dette sæt leverer en lyd man ikke troede
muligt til denne relativt lave pris?!? 

Næste trin op af skalaen var med samme cd-afspiller, men nu blev der spillet på rørgrej fra Spark, og højttalerne blev skiftet ud til Dunlavy (fra Amerika) der er et nyt agentur (samlet pris: ca. 50.000 kr.). Anlægget havde en meget lækker lyd, der nok skulle kunne tilfredsstille de fleste.

Det var nu blevet tid for en lille pause, hvor der blev budt på vin, øl og sodavand – man kunne også lige nå at komme ud og få lidt frisk luft – Gryphons klasse A forstærker varmer rimeligt meget!?! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.1999.1.jpg

Kvalitetsgrej fra Classe' - lyden behøver ingen
 nærmere omtale (højeste Classe'). Højttalerne
er fra Dunlavy - og ja, de er store! 

Nu var tiden kommet hvor vi skulle i gang med det tunge grej, som bestod af produkter fra Classe’ (Canadisk isenkram), og højttalerne var stadigvæk fra Dunlavy – men denne gang var det et trevejssystem, hvor det forrige var tovejs (samlet pris: ca. 150.000 kr.). Lyden var selvfølgelig af en meget høj karakter, og blev af mange bedømt til at være aftenens højdepunkt. 

Toppen af kransekagen bestod af det ypperste fra Gryphon, dvs. klasse A forstærker og alt det ypperste der kunne opdrives fra ovennævntes side. Højttalerne var nu byttet til en endnu større model fra Dunlavy – det skal forståes helt bogstaveligt, da de var op imod 2 meter høje!?! Om lyden kan vi jo kun sige, at det er utroligt hvad man kan få for 300.000 kr.! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.1999.2.jpg

Grej fra Gryphon, der jo som sagt laver
noget ret "tungt" grej. Lækre sager
"Made in Denmark"

 Der blev sluttet af med Dynaudio Contour 3.0 spændt bagved Classe’ sættet. Denne kombination kunne man umuligt undgå at blive imponeret af, da det spillede aldeles pragtfuldt.

Det var nu blevet tid til at vi igen måtte vende næsen hjemad mod Viborg igen, og vi takker for en dejlig aften, hvor musikken så absolut var i højsædet. Vi håber at vi på et senere tidspunkt, kan komme ned og gentage succesen.

 

Sk-Sound's hjemmeside