Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Holfi 1999

Dette er en urovækkende beskrivelse af vores tur til Holfi :

Vi startede fra Viborg godt og vel en time for sent, da Jan havde overset både vækkeuret og det faktum, at urene skulle sættes en time frem i anledning af sommertid. Men som vi rokkere siger; de eneste tider, der siger os noget, er måltider! Vi kørte først omkring Jon (Dansk P.A. Center), for at samle et par stykker op, og derefter drog vi ned over Fyn, hvor vi fik den sidste med i vognen. Det var dælme godt, at der kun var meldt 5 pers. til turen, da vi ellers havde haft endnu mindre plads i bilen. Nå, men 5 mand stærk drog vi nu over broen, og skulle nu bare lige finde Holfi – det burde jo ikke være noget problem, når nu Jon havde fået så fin en kørevejledning!

Jan var i et yderst gavmildt hjørne – han gav hele 3 omgange i en rundkørsel – godt gået! Når vi nu alligevel var kommet til Sjælland, insisterede Jon på, at vi skulle se Roskilde´s små ensrettede gader. Det var meget interessant, og vi kunne jo næsten heller ikke tillade os kun at komme ½ time for sent – det kunne jo minde om sjusk og ligegyldighed! Da tiden endelig passede med, at vi ca. ville kunne komme en time for sent, besluttede vi os for at vende næsen mod Hillerød. Efter adskillige svinkeærrinder, endte vi til sidst ved Holfi – 1 time og 10 minutter for sent – lige efter bogen!!!!

Vi blev nu pænt modtaget af hhv. Peter Holstein og Jacob Magnussen – de var overhovedet ikke sure over, at vi kom for sent! Første punkt på dagsordenen var en lille rundvisning i fabrikslokalerne – det var meget mindre, end vi havde forventet. Der blev bl.a. drøftet prioriteringen af de forskellige komponenter – et yderst interessant emne.

Nu kom vi så til det, det hele drejer sig om, nemlig at lytte. Vi blev installeret i passende sofaer og stole, inden seancen kunne begynde. Alt var af egen produktion, undtagen pizza’erne, som blev indtaget lidt senere. Det var rart at komme på et fabriksbesøg, hvor det primære bestod i at lytte på produkterne – det skal de virkelig have ros for. Hvis vi skal komme med en generel beskrivelse af lyden, må vi jo indrømme at det på intet tidspunkt lød direkte forfærdeligt – nærmere bestemt, så lød det æ’ så ringe endda. I pauserne imellem musikstykkerne kom vi ind på mange forskellige områder såsom jording af højttalere, apparatafkobling, biwiring kontra singlewiring og mange andre spændene emner. Tiden gik alt for stærkt, og lige pludselig var klokken 22.00 – det betød med andre ord, at vi snart skulle vende hjem til fastlandet igen – selv rokkere har vel krav på mindst 2 timers søvn!

Nu gik turen til Jylland igen, og Jan kunne vel nå at få 2 ½ times søvn den nat – surt show!!!!

Vi håber på bedre tilslutning ved næste arrangement.

Vel mødt!

 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/holfi.1999.1.jpg

Her står en af Holfi´s grundlæggere Peter Holstein ved en af deres nye forstærkere Integra 88. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/holfi.1999.2.jpg

Cd-afspilleren Xandra, som er med batteriforsyning, ses her uden låg. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/holfi.1999.3.jpg

Hos Holfi tager man jord alvorligt, selv højttalerne er jordet. For at undgå unødigt støj, er der brugt batteridrift og hjemmesko!

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/holfi.1999.4.jpg

Som det ses på billedet, er der nok ikke mange redskaber (spækbrædder) tilbage i køkkenet!

 Link til Hifiklubben's hjemmeside