Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Audio Consult 2000

Som noget helt enestående, var det lykkedes os, at lokke Anders fra Audio Consult (København) den lange vej til Jylland, for at vise nogle af hans produkter frem. Hos Audio Consult drejer det sig hovedsageligt om rør, og det er ingen hemmelig, at de fører noget af det ypperste, nemlig Audio Note! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/Audioconsult.2000.3.jpg

Anders er her ved at vise os de forskellige
meget seriøse komponenter der bliver brugt i A.N. 

Vi lagde behørigt ud med at høre på "transistor" forstærkere fra Sugden. Dette skulle vise sig at blive et ret positivt bekendtskab - nul transistorlyd her! Et rigtigt godt bud på en high end forstærker baseret på transistorteknik! Ydermere blev der i denne opstilling spillet på den fremragende DAC 5 (pris: 180.000 kr.), og højttalerne var AZ-Two (horn) fra A.N. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/Audioconsult.2000.4.jpg

Den store sorte er Sugden forstærkeren.
Tilhørende er forforstærkeren (midterste hylde).
DAC 5 er at finde lige under Kit One.
Højttalerne var AZ- Two (horn) 

Resten af aftenen blev der udelukkende spillet på rør! Det første der blev spændt for var Kit One, og det kan ikke nægtes, at man her for forholdsvis få penge, fik rigtigt meget valuta for pengene - den spillede meget fornuftigt, ja på de fleste endog bedre end det noget dyrere sæt fra Sugden. Godt nok er der lige det lille forbehold, at der selvsagt er mere power i sidstnævnte! Men spiller man på letdrevne højttalere er de små kit fra A.N. meget svære at komme uden om. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/Audioconsult.2000.1.jpg

Kit One (Pris: 18.000 i viste crome)
Effekt : 2 x 10 (rør)Watt. 

Så var turen kommet til Kassai monoblokkene (pris: 135.000 kr.), og i samme opstilling blev der nu skiftet til højttalere til A.N. E. spa., og det var meget tydeligt at vi nu var rykket et par klasser op lydmæssigt! Rigtigt opstillet, kan man forvente små mirakler med dette lækre sæt - det skal da også for al retfærdighed siges at vi også nærmede os den halve million! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/Audioconsult.2000.2.jpg

Kassai Monoblokkene!
Og ja; de er lige så flotte i virkeligheden. 

Vi sluttede af med at høre på forskellige Cd-opsætninger (både integrerede, drev og DA-konvertere), og det viste sig med da også med al tydelighed at A.N. med DAC 5 har lavet et lille mesterværk - den er usædvanlig god! Selvfølgelig kan man godt blive lidt ærgerlig over at man ikke lige har 180.000 kr. til at stå på HiFi-kontoen?!? 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/Audioconsult.2000.5.jpg

A.N. E. Spa. (18.300 kr.) 

Det var ikke med vores gode vilje, at klokken pludselig var blevet så mange (endnu en gang !), men det er altså meget svært at få holdt igen, når der nu kommer sådan en rar mand for at lege med os! Det er godt nok en skam at der ikke nogle forretninger her ovre i det mørke Jylland der går seriøst ind for godt rørgrej!

Vi takker for en rigtigt dejlig aften!