Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

SK Sound 2000

Ja, så var det blevet tid for endnu et arrangement! Denne gang var det Børge fra Sk-Sound, der inviterede ned til hans i øvrigt meget flotte lokaler. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.2000.1.jpg

Børge er her i fuld gang, med at
fortælle om en af hans mange produkter.
Indretningen af lokalerne er som det ses
meget rare og hjemlige - flot!

Programmet for aftenen, var således:

1.  

Demorum på første sal; opstilling af Meridian 502 forforstærker, 508.24 CD maskinen og 557 effekttrin sammen  med Dynaudio Contour 1.3 SE

 

2. 

I det store demorum; et mindre (Cyrus med sub system) anlæg for at vise hvor langt man i dag er nået i den retning.  

 

3.

Desuden var der i det store demorum mulighed for at præsentere SAT forstærker og CD fra Svenske Bladelius (testes i næst High Fidelity), Gryphon Callisto 2100/2200 integreret samt en ny Signature udgave af Gryphon Antileon effekttrinnet.

 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.2000.2.jpg

Her er vi oppe på første sal, hvor
der blev spillet på Meridian og Dynaudio 

Vi lagde ud med at dele os op i 2 grupper - den ene blev nede i det store rum hos Børge, og det andet gik med Carsten ovenpå i et lidt mindre lokale. Oppe ovenpå blev der som tidligere nævnt spillet på Meridian og Dynaudio! Denne kombination lød noget forskellig, alt efter lytterplaceringen! Men sad man rigtigt i forhold til højttalerne, var resultatet så absolut i særklasse. Prisen var ca. 85.000 kr. for dette sæt! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.2000.3.jpg

Der bliver her lyttet på det store sæt
fra Gryphon, cd-afspillere fra SAT,
og højttalerne fra Audio Analyse - Sidstnævnte
var lavet af Jan Hass.

 Nedenunder blev der spillet på det ypperste forstærkersæt fra Gryphon, cd-afspiller fra SAT (lavet af samme mand, som står bag Advantage) og højttalerne var fra Audio Analyse (Jan Hass "tidligere anmelder i High Fidelity" står bag disse. I et lidt mindre "set up" var forstærkerne erstattet af en integreret forstærker - også fra Gryphon. Behøver jeg at sige, at lyden fra disse to systemer var af meget høj karat - især kunne det tydeligt høres at Jan Hass virkeligt er inde på noget af det rigtige? Prisen for et sæt højttalere var da også 40.000 kr.! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.2000.5.jpg

Vi havde (lidt uden for programmet)
fået lokket Børge til at starte rørforstærkeren
(Air Tight!) op! Det lød virkeligt godt !
Hvem der bare havde 30.000 kr man ikke lige
vidste hvor man skulle gøre af?!? 

Der var også lige plads til at helt lille anlæg sammensat af cd, forforstærker, effektforstærker fra Cyrus, og højttalere fra Spendor! Den samlede pris for dette anlæg holdt sig pænt under 20.000 kr., og det kom bag på de fleste, at man (ved at vælge rigtigt) kunne få så megen vellyd for dette relativt beskedne beløb. Senere blev der også koblet en tilhørende Sub på, og der var lidt delte meninger om dennes berettigelse - dybest set er det nok lidt en smagssag! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sk-sound.2000.4.jpg

Det komplette anlæg, hvor hjertet
blev leveret af rør fra Air Tight! 

Sidst men ikke mindst, blev der også tweaket lidt (en gummimåtte til placering ovenpå cd-pladen! og jo, den gjorde skam sin virkning?!?). Udenfor det egentlige program, lykkedes det os at få Børge til at tænde op under en forstærker fra Air Tight - dette anlæg lød ganske godt, med alt hvad rør indebærer !

Vi takker for en god aften!