Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Audiovision 2003

I anledning af at Audio Vision havde fået nye spændende varer på hylderne, var Viborg Musik & HiFiklub (plus nogle få flere) blevet inviteret til et lille arrangement. Steensen (importør) var også til stede, og han havde i sinde at fortælle om sine nye agenturer. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/audivision.2003.1.jpg

Steensen (tv) fortæller her lidt om
projektorerne fra Infocus! 

Som noget nyt for "klubben", var aftenens tema både lyd (flerkanals) og billede! Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Infocus kan det der med at lave projektorer - billedet var utroligt godt! Ikke mange fjernsyn med almindelig billedrørsteknologi kan være med her!!! SÅ GODT ER DET! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/audivision.2003.2.jpg

Her kan man få en lille fornemmelse af
hvor godt det var!

 Lydsiden i det første setup blev leveret af et sæt Revel F50 højttalere. Forstærkningen stod ML for, og billedkilden var en DVD fra Arcam. 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/audivision.2003.3.jpg

Her er projektoren så! 

Som det kan ses på billeder ovenfor, behøves en kvalitetsprojektor ikke længere at være et kæmpestort "bæst". Det kom også bag på en del, at den næsten ingenting sagde! De fleste "ældre" projektorer larmer faktisk ret så betydeligt! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/audivision.2003.4.jpg

Forstærker fra ML
SACD fra Accuphase

Som noget ekstraordinært havde Steensen medbragt en videooptagelse fra USA, hvor der bliver sendt i formatet "HDTV". Dette indebærer at der er ca. dobbelt så mange vandrette linier på det viste billede. Det er ikke svært at forestille sig hvad det gør for billedkvaliten! Fra at være rigtig godt, går det her over i fantastisk godt! Håber vi en dag får dette format som standard i Danmark (der går nok nogle år?!?) 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/audivision.2003.5.jpg

Revel F50!
Og ja, de spiller ikke helt tosset! 

Nu var tiden så kommet til et decideret High End Surround system, hvor Prelude serien fra Infinity indgik som et vigtigt element. Vi kom ind i nogle små hold, så vi havde en nogenlunde chance for at danne os et billede af systemet. Vi må jo nok erkende, at lyden (til surrround) var af ypperste klasse - kan næppe gøres meget bedre! Det er lidt nogle forskellige parameter der bliver vægtet - "Surround" kontra "2 kanal". 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/audivision.2003.6.jpg

Imponerende! 

Det var efterhånden blevet sent, og det var tid til at komme hjem i seng!

Vi takker for en god og lærerig aften!