Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Sommerfest 2004

Som der efterhånden er tradition for, blev sommerafslutningen igen i år afholdt hos Gert. Menuen stod (som altid ved sommerafslutningen på grillmad ad libitum). 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.1.jpg

Det er sgu hyggeligt det her! 

Igen i år var arrangementet for hele familien (den nærmeste!), men vi må jo nok erkende, at det er svært at lokke koner og kærester med ved et sådant arrangement (det forstår vi jo ikke helt, da det jo er rigtigt hyggeligt!) 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.2.jpg

Der bliver grillet lystigt! 

Gert bor i de skønneste omgiver man kan tænke sig (udsigt ud over vandet), hvorfor han da også går øgenavnet privili-Gert! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.3.jpg

Stueudsigten??? 

Gert har gået op i HiFi i rigtigt mange år, og har derfor været igennem mangt og meget! Hans seneste setup består af følgende:

Cd:

Audio Analog

Forforstærker:

Restek

Effekt:   

Classe' CA 300

Højttalere: 

Carver "The amazing Loudspeaker"

      http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.4.jpg

Cd og Forforstærker 

Gert har rigtigt meget god musik, og han er ikke bleg for at diske op med noget helt nyt (noget vi andre ikke har hørt endnu!) Det kan være meget dyrt at besøge Gert, da man utvivlsomt kommer hjem med en lang liste af musik, man skal ud og have erhvervet sig bagefter (det bli'r så dyrt!) 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.5.jpg

Classe' CA 300

At højttalerne er lidt ud over det sædvanlige, bliver understreget af at der i denne konstruktion sidder 4 stk. 12" basser i hver side (dipol !). Når det kræves, kan disse højttalere virkeligt flytte noget luft. Højttalerne har en dejlig fri spillestil, uden nogen form for kabinet-indblanding! 

http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.6.JPG

The Amazing Loudspeaker

Forstærkeren kender jeg særdeles godt, da jeg jeg er den tidligere ejer (har spillet med den igennem 5 år! Har nydt hvert sekund!) Sammen lignet med Gerts tidligere forstærkere (NLE 1000), passer Classe'en meget bedre ind i systemet. Det samlede resultat er hævet flere klasser! Sådan!

 http://www.viborghifi.dk/viborgmusik/sommerfest.2004.7.jpg

Ikke de mindste højttalere man kan
opdrive (tager det meste af den skønne
udsigt! Desværre)

Vi takker for en dejlig aften!