Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Sommerfest 2005

Årets sommerfest blev afholdt hos Gert i og omkring hans idyllisk beliggende hus. Det er der tradition for. Vejret var aldeles fremragende, og det er der til gengæld ikke nødvendigvis  tradition for!

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0008.jpgMere end 20 medlemmer med familie var mødt op og kunne sætte tænderne i  grillstegte lækkerier under en næsten skyfri himmel. En lokal delikatesseforretning havde leveret  de fine stykker svine- og oksekød, som sammen med store(!) og velsmagende grillpølser fra samme  leverandør udgjorde aftenens udsøgte menu.

Når vi ellers er forsamlet i vores musik- og hifi-klub, er det normalt husets hifi-anlæg, der er  det naturlige midtpunkt. Gert lod anlægget spille diskret i baggrunden, men der blev nu alligevel  mulighed for at høre et par musikstykker. Den mest iørefaldende kvalitet ved dette anlæg er  i mine ører en udpræget behagelig spillestil. Med den flotte udsigt fra Gerts stuevinduer som  baggrund flyder musikken i en lind og behagelig strøm fra de store Carver-højttalere. 

Hvilken genre, der vælges, er næppe afgørende, for dette anlæg magter det meste - i øvrigt er der meget godt  at vælge imellem i Gerts store CD-samling. Samtidig er der masser af saft og kraft i gengivelsen  fra Carver-panelhøjttalerne, og det skyldes nok ikke mindst anlæggets krafkilde, en stor Classé  CA 300 effektforstærker, som helt givet har en positiv indflydelse på den samlede lytteoplevelse.  Lydbilledet er stort og flot og smelter i den grad sammen med den sjældent smukke udsigt, som ses  gennem vinduerne lige bag anlægget.


http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0013.jpgGert har desuden et par spændende old-timer-apparater stående i sin stue. En Era pladespiller og  en Teac A 3300 spolebåndoptager med 10 tommers spoler. Den var endnu ikke tilsluttet anlægget, men  den vakte gode minder til live hos undertegnede om en egentlig ikke så fjern fortid, hvor en sådan  stor spolebåndoptager for mange var uløseligt forbundet med et virkeligt topklasse-anlæg. Hvordan  den så klarer sig rent lydmæssigt i et moderne hifi-anlæg får desværre indtil videre stå hen i det  uvisse. Men jeg tager gerne imod en eventuel fremtidig invitation fra Gert til en prøvelytning, når  den store Teac-maskine bliver "køreklar".

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanen tro hyggede de forsamlede klubmedlemmer sig gevaldigt i hinandens selskab i de idylliske  omgivelser denne pragtfulde juni-aften hos Gert. En solnedgang bag et velspillende hifi-anlæg er  næsten ikke til at bryde op fra, så selv om det var i de lyse nætters tid, havde mørket alligevel  sænket sig, da det blev tid til at takke Gert og hans tre medarrangører, Keld, Freddy og Lars T.,  for et vellykket arrangement.

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dsf0011.jpg 

- Andreas - 

Her er lidt flere fotos fra en vellykket aften:

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0009.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0014.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0015.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0016.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0017.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/afsl_2005/dscf0012.jpg