Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Rega-aften onsdag den 5. april 2006

Kurt fra lydstuen åbnede endnu en gang dørene for medlemmer af Viborg Musik og HiFi klub, og som det altid er hos Kurt, var hyggen i højsædet, og der blev spillet en masse spænende musik ( og det er jo det det drejer sig om ). Der blev da også noteret flittigt blandt klubbens medlemmer.

Anlægget bestod af  højtalere fra JMR evolution 3, int forstærker fra Lavardin model IT, og selvføgelig aftenens hoved person Rega Apollo cd-maskine

Det er faktisk meget nemt at beskrive lyden, for det spillede bare musik på en måde så du kunne blive ved og ved med at lytte, og så var lydbilledet stort. Apolloen blev testet mod Rega Jupiter som på ingen måde er en dårlig cd-afspiller, men den fik nu ikke mange minutters spilletid før der med massiv enighed blev trukket et rødt kort. JMR, en to vejeres højtaler i transmission line kabinet, bestykket med en 1,1” tweeter og en 6,7” bas/mellemtone. Forstærkeren fra Lavardin er på 2x50 watt, både højtaler og forstærker er af fransk oprindelse.

Senere på aftenen blev Evolution, byttet ud med lillebroderen Trente, også en tovejs højtaler i transmissionline kabinet og med en 1,1” tweeter og en 6,75” bas/mellemtone. Den fejede benene væk under undertegnede, jeg har sjældent hørt en standerhøjtaler spille med sådan en autoritet og hvilket lydbillede, en perle jeg godt kunne dele hus med.

Kurt diskede op med øl, vand og kaffe, og snakken gik lystigt. Det er nu sjældent at man kan samle en flok nørder, der alle bliver tilfredse, men ingen tvivl om at alle havde en positiv oplevelse, måske lige bortset fra en af klubbens medlemmer der lige havde været ude på fortovet og feje sin pladetallerken op. Sidst på aftenen tændte Kurt op for sin projektor, jeg lod mig fortælle at det var lige så god en oplevelse som hi-fi, men jeg vil undlade at kommentere det da det eneste jeg har at sammenligne med er mit 15 år gamle 21” og 199 kr. dvd.

Links til jer der vil vide mere:

www.jm-reynaud.com        ,www.lavardin.com            ogwww.rega.dk

Til slut en tak til Kurt for en hyggelig aften.

Jacob

Billeder kommer senere: -webmaster-