Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Klubaften hos Morten S. Oktober 2008

Morten havde inviteret os alle denne torsdag aften sidst i oktober. Meget var sket siden sidst og mere skal ske i det lille hjem med det store anlæg.

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_s_oktober_2008/Skyum1.jpg


Anlæget består af en Rogue Audio Zeus effektforstærker, en Audio Research LS 25 foforstærker, en Audio Research CD7 cd afspiller og en Exact Power EP 15 A, som kan levere præcist 230 V, hvilket er en fordel, når man har rørforstærker. Kablerne er alle fra Purist Audio Designs Dominos serie, kabler med virkelig gode egenskaber som åbenhed og dynamik samtidig med at de i rette sammenhæng er nemme at lytte til.

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_s_oktober_2008/Skyum2.jpgRogue Audio Zeus er en kraftkarl af en rørforstærker på 225 w, og det kan også være nødvendigt for at kunne levere energi nok til Mortens Vienna Acoustics Mahler højttalere, som Morten har haft ca. 3 år og er glad for. Men de stiller krav til resten af anlægget, siger Morten, og kan man ikke indfri forventningerne, skal man hellere vælge sig en anden højttaler, mener Morten.

Det skal lige tilføjes at anlæget står i et forholdsvist stort rum, hvilket stiller ekstra krav til forstærkerens kræfter.

Der blev spillet forskelligt musik. Ind imellem de forskellige musiknumre berettede Morten om sine erfaringer med sit anlæg og hi-fi i det hele taget. Der var sørget for, at folk som ville snakke, kunne gå ind i et andet rum for ikke at forstyrre, for det betyder meget for Morten at der er ro, når der bliver spillet musik.

Morten prøvede at sætte Zeusen i triode koblet på udvalgte numre, men resultatet var ikke udelukkende godt - ultra linear fungerede bedre med så mange mennesker til at absorbere lyden.

Der blev sidst på aftenen debatteret livligt mellem værten og en af gæsterne.

 

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_s_oktober_2008/Skyum4.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_s_oktober_2008/Skyum6.jpg



Jeg tog senere hjem, en god oplevelse rigere.

-Per-