Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Klubaften hos Morten februar 2009

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten09.jpgJeg havde set frem til denne torsdag aften, hvor Morten skulle lægge hus og anlæg til en hyggelig klubaften. Morten har været med i klubben helt fra begyndelsen, og han har igennem årene bygget sit anlæg op til, hvad det er i dag.

Morten fortalte de fremmødte om de forbedringer, han havde foretaget på det sidste, og så blev der spillet musik; der blev først spillet Cd, og Cd-afspilleren består af et Teac P700 Cd-drev og en Advantage DAC 1, digitalkablet er et VdH Silver IT. Som forforstærker har Morten en Copland CTA 301 mk II med Siemens og General Electric NOS rør.


Effektforstærkerne i Mortens anlæg er LA Audio P3 monoblokke, ultralineært koblede og med General Electric NOS og Svetlana KT-88 rør. Højttalerne er Quadral Titan mk. II, en transmissionline konstruktion der kan gå ned til 16 Hz. Højttalerkabel og signalkabel er fra Dyrholm Design Audio, nærmere bestemt model Elite og model Aries.

Der er også tænkt på strømsiden, da der er monteret AHP finsikringer i alle apparater, og der er etableret separat sikringsgruppe med AHP klangmodul III, og som strømudtag bruges en Furutech TP80E netliste med filter. Der bruges overvejende netkabler fra Oyaide. Hele anlægget er afkoblet med Black Diamond Racing Cones og Pits.

Morten spillede forskellige musikgenrer, som han selv holder af at høre, og det demonstrerede på bedste vis, at dette anlæg besidder de dyder, han holder af, for man sidder og tramper i gulvet og lever sig ind i musikken. Vi var desværre ikke mange denne aften, men der blev lyttet intenst.

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten08.jpg


http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten01.jpgMorten har også en VPI HW-19 mk. III pladespiller med Rega RB300 tonearm (rewired og med Oringe kontralod) og Ortofon Rondo Bronze pickup og til forstærkning en Thorhauge ST One MC-preamplifier. Der blev også på vinyl spillet en del forskellige genrer, og Morten har en rimelig stor vinylsamling, og han mener da også, at hans pladespiller er en smule bedre end cd kombinationen, hvilket jeg nok til dels vil give ham ret i.
 

Vi havde en rigtig hyggelig aften med masser af god musik, og det blev endnu engang bevist, at man godt kan have rigtig god hi-fi lyd uden at have et kæmpe budget, for det drejer sig også om tålmodighed og om at sætte tingene rigtigt sammen. Det har Morten bevist.



Lidt andre fotos fra aftenen:

- Per -

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten02.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten03.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten04.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten05.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten06.jpg

http://www.viborghifi.dk/billeder/morten_2009/morten07.jpg