Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Møde hos Morten Sk.

 

Klubmøde hos Morten Skyum.

Det er altid en fornøjelse at komme til møde hos en ægte entusiast.

Mortens anlæg består på elektroniksiden af Ref. 8 cd afspiller, Ref. 3 forforstærker og Ref. 210 monoeffektforstærkere alt sammen fra Audio Research, højttalerne er ProAc D100, signal, net- og højttalerkablerne er alle nogle af de bedste fra Purist Audio Design. Morten mener, de spiller med stor ro og analog klang.

Afkobling af elektronikken er foruden møbler fra Audio Magic med egetræshylder samt Black Diamond Racing Cones. Morten mener, BDR er noget af det bedste, man kan bruge til afkobling, bl.a. fordi det er lavet i kulfiber, som har en ”analog”, neutral indvirkning på lyden.

Ref. 210 effektforstærkerne fra ARC, som morten har fået siden sidste møde, er afkoblet på Stilpoints suppleret med runde Archos kulfiber klodser.

Anlægget har fået et stort løft efter ref. 210 blokkenee er kommet til, og de er købt brugte. Det var først da rørene osv. blev matchet rigtigt, de rigtigt viste, hvad de kunne.

Jeg synes, som Morten, at det hjalp en del, at de blev afkoblet med Stilpoints, da det ryddede op i lydbilledet.

Morten er også meget opmærksom på, at Cd-erne er indspillet bedst muligt og foretrækker selskaber som ECM, Stunt Records o.s.v, som man meget sjældent oplever levere dårligt indspillet musik.

Vi blev også præsenteret for rigtig meget spændende musik, som mange af de tilstedeværende ikke havde hørt før, og det er helt bevist fra Mortens side, da han mener, vi er en musikklub, som skal udvikle sig, og vi har anlæggene for at høre musikken bedst muligt.

 

Vi siger tak for en hyggelig aften.

 

-Per-

 

morten sk