Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Sommerfest og generalforsamling hos Gert

Sommerfest og generalforsamling 2012 hos Gert.

Det var juni, og det var tid for vores årlige markering af sommerpausen, nemlig sommerfesten som vanen tro skulle finde sted hos Gert, som bor i naturskønne omgivelser.

Da alle tilmeldte var nået frem, gik vi dog først i gang med noget mere organisatorisk bestemt, nemlig den årligegeneralforsamling, som også skulle afholdes denne aften. Udover de faste punkter som valg og regnskab benyttede vi også lejligheden til at evaluere en smule på Supertræf, og der var vist bred enighed om, at årets udgave af dette havde været en pæn succes på alle måder. Foreningens økonomi synes også at være kommet ind i en stabil gænge, og det vedtoges, at kontingentet fastholdes på samme niveau, nemlig kr. 100,- for et år.

Herefter kom maden på bordet eller rettere sagt - kødet kom på grillen, og snart var alle i fuld gang med at indtage den grillmenu, som også er blevet en fast del af vores sommerfestarrangement tilsat hyggesnak og almindelig nydelse af den smukke udsigt fra Gerts unikt beliggende sommerhus.

Nu må vi jo ikke glemme, at der også var tale om sæsonens sidste klubmøde, så foreningens hovedaktivitet, lytning til musik og hi-fi, blev heller ikke forsømt ved denne lejlighed. For mit vedkommende er det sådan, at Gerts anlæg hører jeg typisk denne ene sommerlige gang om året, men det betyder bestemt ikke, at der så kan lyttes mindre seriøst til anlægget, for det ville være synd. Ligesom tidligere år var Gerts anlægnemligbestemt også værd at lægge ører til denne aften.

Nyt i år i anlægget var bl.a. højttalerne, ligesom computerafspillekæden også var strammet op bl.a. ved tilføjelse af en high end-USB-SPDIF-konverter. I øvrigt var anlægget således sammensat:

MacBook computer med iTunes i samarbejde med Pure Music på softwaresiden. Externe harddiscs anvendes tillige med SonicWeld Diverter, som er en USB-SPDIF-konverter. AudioAeroCapitole Reference CD-playerens indbyggede DAC modtager signal fra Diverteren. HerudoverAntiqueSoundlab Flora EX DT Preamp (upgrade, MundorfCapacitors og Sylvaniavt 231s), Mark Levinson 335 poweramp, Magnepan 1.7 højttalere og Reckhorn A402 sub amp somreguleret afVelodyne SMS 1 driver et kæmpemæssigt subhorn, som næsten når loftet.

Kabler: NLE 88 XLR – NLE77 RCA – NlE51 højttalerkabel og NLE60 digitalkabel (mellem SonicWeld Diverter og AudioAereo). USB-kabler fra Locus Design og Dyrholm Design Audio.

Altså endnu et af disse veludbyggedehigh end-anlæg, som der efterhånden findes mange af i vores kreds. Og heldigvis også et af de vellydende og velafstemte. Afslappet, godt opløst og musikalsk vellyd flød ud i sommeraftenen og til sidst også sommernatten fra det midtjyske sommerhus - det var atter engang en behagelig oplevelse at lytte til musik hos Gert, og der var da også aftenen igennem rift om pladserne omkring ”the sweet spot” foran anlægget.

Til sidst måtte vi dog skilles og ønske hinanden god sommer, ligesom vi kunne takke Gert for sædvanlig gæstfrihed og godt værtsskab for sommerfesten også i år.

-Andreas