Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Møde hos Evert den 26. sep. 2013

Klubaften hos Evert.

Evert havde både spændende udstyr og musik at byde på til denne klubaften.

Udstyret bestod nemlig af intet mindre end Peak Consult Dragon højttalere, og til at drive dem to stk. Atma-Sphere MA2 mk III ”OTL” rørforstærkere, og som cd afspiller og forforstærker en Mcintosh MCD 500.

Højttalerkablet var et Teresonic Clairson, signalkabel var Teresonic med WBT stik og Ferromagnetic cover OFHC copper.

På strømsiden var der tale om intet mindre end en Vibex Mother F……….. strømskinne og ElectraGlide Epiphany X3 og China kabler.

Anlæget var flot placeret på Audio Magic møbler.

Vi hørte en del forskellig musik fra bl.a. Fiona Mckenzie/Elevate, Hans Thessink/Jedermann Remixed, Elenor McEvoy/Out There, Wolfgang Bernreuther/I Wonder Why, Rickie Lee Jones/Baim in Gilead, Buddy Guy/Bring Em in, Kings of Convenence/Declaration of Dependence, Angus and Julia Stone/ A Book Like This, Gabriel Yared/Betty Blue/37,2 grad.

 Anlægget spillede virkeligt godt, og jeg oplevede en både varm og neutral klang, ligesom den dynamiske formåen var meget overbevisende, og da Hans Thessink anslog guitarstrengene, ja, da var det med en meget overbevisende realisme, som man meget sjældent hører på et stereoanlæg.

Det var som om, Hans Thessink var til stede i rummet. Vi siger tak for en hyggelig aften, hvor vi også fik en masse god snak, kaffe, te og kage.

 -Per-

Her følger lidt billeder fra Evert. Klik for at se dem i stor størrelse.