Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Møde hos Morten Sk. april 2014

Denne aften var vi 10 medlemmer fra klubben samlet hos Morten for at høre hvad hans anlæg kunne præstere, og når man tidligere har været hos Morten, er forventningerne meget høje.

Anlægget er således sammensat:

Atma-Sphere model MA-2 Mk. 3  monoeffektforstærkere
Audio Research Reference 5 SE forforstærker
Audio Research Reference CD8 afspiller
ProAc D100 højttalere
Purist Audio 20th Anniversary signalkabel
Purist Audio Design 20th Anniversary Presto strømkabler
Purist Limited Edition fødekabel
Quantum QB8 strømskinne
Afkobling: Black Diamond og Still Point Universal Resonance Dampers
Mellem effekttrin og højttalere er indsat en autotransformer, for at kompensere for højttalerens lave impedans. Dette udgør samtidig erstatning for højttalerkablet.

Der er således ikke sparet nogen steder, og som Morten selv siger, så er det jo nok blevet lidt for dyrt, men det er svært at være helt tilfreds, hvis man ikke lige skal prøve det sidste også. :-)

Jeg må sige at forventningerne bliver indfriet. Mortens anlæg spiller virkelig naturlig, og med en super høj opløsning så de fleste må være tilfredse med hvad de hører her. De mange rør i systemet klinger måske lidt til den varme side, og detaljerne er måske ikke helt så skarpe som ønsket, men til gengæld kan man høre musik i meget lang tid uden at blive træt i ørene. I alt en super oplevelse.
Der blev spillet en del forskellig musik, bl.a. John Scofield, Indra, Hans Thessink, Leonard Cohen, og en masse musik der bevægede sig mellem jazz, blues og rock, og anlægget mestrede det hele.

Ind imellem musikken var Morten også vært ved en forfriskning med både mad og drikke, og snakket blev der også, så endnu en hyggelig aften i selskab med medlemmerne er vel overstået.

John

Her følger billeder fra aftenen. Klik på dem for at se i stor størrelse: