Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Møde hos Bo den 30.04.2015

Klubben mødtes hos Bo sidst i april. Det var første klubmøde hos ham, så der var en del som ikke havde hørt anlægget tidligere.

Anlægget bestod på aftenen af følgende udstyr:

Højttalere:
Snell A3i

Effektforstærkere:
La Audio P-3 Gold monoblokke

Forforstærker:
Thorhauge St. One

CD afspiller:
Advantage DAC-1 og drev T-1 (Bladelius)

Pladespiller:
Voud Splitfase (I øjeblikket uden arm og pick-up, så den må høres på et senere tidspunkt)

Kabler:
Strømkabler: Dyrholm Audio Gemini m/Oyaide 046 stik
Signalkabler: Dyrholm Audio Zodiac
Højttalerkabler: Dyrholm Audio Phoenix
Jumpers: Dyrholm Audio Zodiac

Jeg har hørt Bo's anlæg ved flere lejligheder, men siden sidste lyt var der ændret på både strømkabler og rør, så indtrykket var denne aften en smule anderledes.
Jeg mindes ikke tidligere at have hørt disse gamle Sneller med så meget liv i musikken, som der er her hos Bo. De spiller simpelthen rigtig godt, parret med La Audio forstærkerne. Bo er nu også lidt af en mester når det gælder om at få de rigtige rør sat i apparaterne. Han har også et større lager at vælge imellem, hvilket nok kan vække lidt misundelse hos andre rør freaks. Specielt musik med ikke for mange instrumenter, live optagelser og lignende er virkeligt gengivet på en måde så man får lyst til at høre mere af den slags. Godt gået af et anlæg som nærmer sig vintage alderen, eller måske netop derfor.....

Der manglede absolut heller ikke noget i køkkenet hvor Jette diskede op med smørrebrød af den helt tunge slags, og rigelig af det. Tak til Bo for en rigtig hyggelig aften, hvor vi som sædvanlig også fik os en god hifi snak.

- John -

Her er lidt billeder fra aftenen, klik for at se i stor størrelse: