Viborg Musik og Hifi klub

Hjem  Arrangementer  Supertræf  Links  Om Klubben  Galleri

Møde hos Kent Januar 2015

KaDo på klubmøde hos Kent.

Vi var så heldige, at vores nye medlem, Kent, åbnede dørene til sit hjem og inviterede firmaet KaDo indenfor til et arrangement en torsdag aften. Brian og Michael fra KaDo var kørt i forvejen og havde stillet anlæg op.

Anlægget bestod af:

Kilde : Pc med harddisk

DAC/CD/PRE : Audioaero Capitol Mk.ll

Effektforstærker: Mirand Tssa 1.7, 2x30w klasse A og 2x60w i A/B / 8 ohm. Selvbyg version som Michael/KaDo har samlet og lavet kabinet til.

Højttalere : KaDo 1.2.  2vejs gulvhøjtaler med AMT diskant og 7'' Magnesium bas-mellemtone.

Kabler : KaDo USB-, Rca - og højttaler-kabel.

Vi var mødt talstærkt op denne aften, så vi delte os i 2 hold. Der blev spillet en del forskelligt musik, og jeg synes, at det var lykkedes dem at få det hele til at fungere virkeligt godt.

Lyden var meget naturlig og afslappet, velopløst ja nærmest sprød, hvilket Air Motion Transformer disskanten nok havde en stor del af skylden for, og jeg forstår godt, de har valgt den. Der er ingen tvivl om, at der er brugt meget tid på at udvikle alle dele i kæden, før de har nået det gode resultat.

Der var monteret klaverfødder under højttaleren, og det havde Brian og Michael god erfaring med, fortalte de, og da vi prøvede at tage dem væk, var det en klar nedgradering, syntes vi andre også. Så de blev hurtigt monteret igen.

Vi prøvede også at skifte til vores værts Dynaudio højttalere. Han udtrykte selv, at han faktisk foretrak KaDo 1.2 højttaleren.

Jeg fik en fin helstøbt oplevelse af systemet og vil glæde mig til at høre deres større højttaler en anden gang. Jeg vil sige en stor tak til vores friske vært for husly og den fine beværtning.

Jeg vil også sige en lige så stor tak til de lige så friske fyre fra KaDo, Brian og Michael, for den fine demonstration.

 Det var sgu god lyd.

 -Per-

Her er lidt billeder fra aftenen, klik på dem for stor størrelse: